Schilderproject

Schilderproject

De kruisweg staties

Het is bijna zover, de deelnemerslijst is bijna compleet. Er zijn 13 aanmeldingen. Dus er kunnen op de valreep nog twee personen zich opgeven. Ik heb mezelf als reserve staan.

Tina Geels is de PowerPointpresentatie aan het voorbereiden en binnenkort krijgen de deelnemers de uitnodiging voor de zoommeting.

Buiten is de sneeuw aan het verdwijnen. IJssel maakt de straten glibberig .Een goede gelegenheid om de komende periode thuis voor te bereiden. De doeken en de schetsbladen zijn besteld. Die kunnen de mensen altijd nog bij het doek ontvangen om een de verbeelding te schetsen voordat ze het op het doek uit de verf laten komen. Tekenen of plakwerk kan ook , als het allemaal maar op het canvas als een geheel terecht komt.

Voor de deelnemers, zorg dat e een plek kunt reserveren waar je het doek kunt neerzetten, en je lekker aan het werk kunt gaan, wanneer je daar maar zin in hebt. Nu is het juist niet fijn wanneer je steeds je spullen op moet bergen.

Woensdag gaan we van start en hopen we ieder genoeg te inspireren om aan de slag te gaan.

byCamphuijsen Art

Het overdragen van enthousiasme om iets te maken en beeldend te vertellen wat je bezig houd.

Call Now ButtonBel Camphuijsen Art