Workshop

Een workshop heeft de bedoeling dat er met een gedeeld thema, voor kortere tijd een samen gewerkt word. Dat is het in groepsvorm onder begeleiding werken aan een individuele opdracht. In mijn atelier kan in kleine groepjes gewerkt worden van max 4 personen. En afhankelijk van de context vinden dan enkele bijeenkomsten plaats in de Ambachtstraat.

Ook ben ik beschikbaar voor projecten op locatie.

Beeldende vorming

Bijvoorbeeld startte in september 2020 een pilot over onderzoekend leren. Ik lever een er een bijdrage, door kinderen te laten ervaren hoe een portret tot stand kan komen en op welke dingen je dan kunt letten. De workshop duurt een uur en vindt drie maal plaats met telkens een ander groepje van vier kinderen. Alle kinderen van groep zes word dit aangeboden, naast andere workshops in dit kader.

De stille week 2021

Een ander project begint in februari 2021, is bestaat uit het ondersteunen van een spiritueel project in de Geertekerk. In februari worden bezoekers van deze Remonstrantse gemeente uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan een kunstzinnige verwerking van persoonlijke beleving en reacties op het thema van de tijd voor pasen. Zo zullen 15 verschillende visie’s via een 15-tal schilderijen met respons op gedachten in de stille week voor pasen ten toon gesteld worden. lees meer

Eenmalige workshops

Ik heb ook wel op verzoek in privé omgeving een aangepaste workshop gegeven in het kader van een gevraagd thema.

Algemene informatie over deze, of andere mogelijke workshops kunnen via dit formulier gesteld worden.

    Maarten van de    mgvanderbijl@gmail.com


    Menu

    Call Now ButtonBel Camphuijsen Art