Welkom

Welkom

Welkom op de website Komuitdeverf. In ben Rita Camphuijsen en als kunstenaar bied ik mijn kennis en ervaring aan om jou te helpen om uit de verf te komen. Deze website is bedoeld als platform. Je kunt hier aankondigingen vinden van activiteiten en een toelichting op de workshops die ik heb gegeven

Tegenwoordig bereikt mij vaker de vraag of ik iemand ook les kan geven. In deze tijd van Corona kunnen we niet met te veel mensen bijeen zitten en een cursus zoals ik een aantal jaar geleden gaf kan door de maatregelen ivm corona niet goed in mijn atelier plaats vinden Het is er éénvoudigweg niet ruim genoeg voor. Maar laten we in gesprek gaan over de vraag en de mogelijkheden.

Ik kan ook via google classroom of via zoom of skype of messenger en zelfs via whatsapp beeldbellen en kunnen we mogelijk een vorm vinden waarop we een online traject in kunnen gaan.

Deze site ben ik aan het verbeteren en aan het herinrichten en ik hoor graag wat je wilt leren of ontdekken. En als er informatie op de site gezocht wordt, en (nog niet gevonden) kan ik daar misschien ook een antwoord opgeven. Zojuist probeerde ik een kalender in te voegen in mijn website, maar die poging is helaas niet geslaagd.

14 februari start het schilderproject over de kruiswegstaties en in de blog staat nu een tekst die Tina Geels schreef en die kan dienen als introductie op het schilderproject.

Op de blog kun je per artikel ook een reactie achter laten. Wees welkom!

Dan komen we samen uit de verf op het WWW of op een tastbaar medium als doek/canvas op papier.

byCamphuijsen Art

Het overdragen van enthousiasme om iets te maken en beeldend te vertellen wat je bezig houd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel Camphuijsen Art