Crea

Crea

Met ingang van het nieuwe schooljaar ben ik gestart om voor een basisschool in Bilthoven, creatieve workshops te geven.

Ik ben begonnen met potlood en papier om met eenvoudige middelen te verkennen en te inspireren hoe ik de kinderen kan aanspreken op hun creativiteit en de bereidheid om iets te leren over vormen. lijnen en kleuren.

Zelf leer ik er ook weer van, om goed in te spelen op de betrokkenheid van de kinderen bij de bezigheid. En om te ontdekken wat kinderen graag doen. Ik wil graag dat hun creativiteit gestimuleerd word en dat ze uitgedacht worden om iets te willen aanleren.

tussen resultaat van een herfstopdracht voor de na-schoolse creatieve workshop

Belangrijk vind ik:

  • Leren om goed te kijken
  • Leren om iets onbekends uit te proberen
  • Leren om eigen resultaat op waarde te schatten
  • Leren om van elkaar te leren
  • Aandacht hebben voor elkaars werk.

Beeldende vorming

Graag wil ik de kinderen laten kennismaken met beeldende vorming

  • Vormen 1 dimensionaal
  • lijnen
  • kleur begrippen en beleving
  • technische vaardigheden
  • Omgaan met het materiaal

Dit stukje tekst zal ik in de komende tijd nog verder aanpassen. Maar het is een begin om verslag te leggen van deze in 2020 gestarte activiteiten.

byCamphuijsen Art

Het overdragen van enthousiasme om iets te maken en beeldend te vertellen wat je bezig houd.

One thought on “Crea

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel Camphuijsen Art