Workshop in het najaar

Workshop in het najaar

Met het ontstaan van een idee om een workshop te geven waarin het creatief/beeldend verwerken van verlies in het uitvaart centrum. En het doorstarten met Kom uit de verf, heb ik ook de oude site eens uit het stof gehaald. Nu ik WordPress geïnstalleerd heb bij de Host van Kom uit de verf kan ik weer nieuwe plannen gaan uitwerken en in de website verwerken.

Dus, hebben jullie even geduld. Ik heb nu vanochtend genoeg achter de laptop gezeten en het is tijd om mijn schildersezel op te zoeken.

Was getekend Rita Camphuijsen --- aka Camphuijsen Art

byCamphuijsen Art

Het overdragen van enthousiasme om iets te maken en beeldend te vertellen wat je bezig houd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonBel Camphuijsen Art